Bekijk hier onze flyer van de Beweegheldenkampen

voor meer praktische info & uitleg.

 Beweeghelden (3-12j), wat doen die nu eigenlijk?


3 tot 12 jarigen zitten gemiddeld 6,5 tot 9 uur per dag. Dat is algauw 60% tot 80% van hun wakkere tijd.  Dagelijks veel zitten wordt ook wel 'een sedentaire leefstijl' genoemd. Vaak is er ook een verband met o.a. verminderde fysieke fitheid, een lager zelfvertrouwen en slaapproblemen. De missie van Beweegkracht is dan ook eenvoudig: Een Beweegheld die graag beweegt, beweegt voor het leven! 

Niet alleen de hoeveelheid van bewegen is belangrijk maar ook de intensiteit en de variatie aan beweging telt. We noemen dat de motorische schatkist. 

Benieuwd naar onze aanpak? Leer onze manier van werken kennen en stap mee in het Beweeghelden-DNA. Je held zal je dankbaar zijn!  Beweegbalans (+18j), wat doen die nu eigenlijk?


'If you don't use it, you lose it' 

Iedereen heeft stiekem wel een (sportief) doel. Maar hoe bereik je dat doel? Ongeacht de sport heeft elk lichaam nood aan een gezonde portie beweging. Spierkracht, conditie, coördinatie, coaching, motivatie... je vindt het allemaal bij ons. 


Sporten is een kwestie van het vinden van de juiste balans. Progressie blijven maken én blessures vermijden, daar helpen we je ontzettend graag bij! 

Naast onze wekelijkse sportsessies kan je doorheen het jaar aansluiten bij verschillende loopevents.